بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Monday, 14 August 2017

Shhhh, Khalish's sleeping


Assalamualaikum anak ibu,
Biasanya sebelum ibu bersiap untuk ke tempat kerja, ibu akan tidurkan dulu anak ibu.
Supaya Khalish tak nangis...
Kadang-kadang anak ibu nak tidur dan kadangkala tak mahu tidur.
Tapi hari ni anak ibu tidur lena sangat. Sempat la ibu snap gambar awak. :)












aik, ibupun adaa..;)




video


video


video


Tuesday, 1 August 2017

SS DATO DR ASRI-Antibodi Orang Tenang





Allah campak ujian kepada hambaNya dengan pelbagai cara.

Kaya juga ujian. Miskin juga ujian.

Kadangkala orang kaya hidupnya lagi tidak tenang berbanding yang miskin.

Banyak perkara yang perlu difikir dan diselesaikan.



Walaupun begitu, cara untuk mendapatkan tenang dalam menghadapi ujian tetap sama

Kaya atau miskin, cara untuk tenang tetap sama

iaitu kembali kepada pencipta kita , yakni Allah.




Wednesday, 26 July 2017

Boomerang (Khalish's videos)

video


video


video


video


video


video


video


video


video


video


video

Khalish morning"s task


Assalamualaikum anak ibu. Aik nape muka semacam tu? Bosan ye....:)
Tiap kali pagi anak ibu macam ni la. Kena main sorang-sorang kejap. Sebab ibu nak bersiap.
Tapi Khalish main sorang-sorang tak sampai 10 minitpun. Pastu nangis cari ibu ye.
Tapi kadang-kadang, bila mood anak ibu okay, boleh je main sorang
Hampir setengah jam jugak la. Hikhik.

Ada banyak lagi gambar Khalish kebosanan. Sempat jugak ibu snap. ;)






















Syedap jugak stokin ni. Hikhik


Monday, 24 July 2017

'You" Quotes


"you" gave me your time, the most thoughtful gift of all.

When i see "you", my heart smile.

I just want "you" to know that when i picture myself happy, 
it is with "you"

I want to be naughty with "you" for the rest of my life.


Koleksi gambar Khalish


Ni gambar yang paling ibu suka. Sebab nampak comel je anak ibu 
dongak tengok camera. Mata bulat tu tak berkelip tengok camera ibu.
Muah cikettt






Khalish main buai

video

Ololooo...anak ibu dah pandai main buai ye. Tapi main sekejap je la
selebihnya nak nagis. Hehe.
Geram ibu tengok. Biasanya abi yang temankan Khalish naik buai
Kali ni anak ibu kena main sorang-sorang sebab abi mandi.
(22 July 2017)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...