بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Saturday, 14 April 2012

Lelaki, matamu juga berahsia


Mata juga merupakan perungkai rahsia seorang lelaki. Buat wanita di luar sana, jom sama-sama kita baca artikel ini. Namun, harus diingat tak semuanya betul. yang baik kita kekalkan, yang buruk kita perbaiki. Opss! priapun boleh baca juga. kenali diri anda.=)


RAHSIA MATA LELAKI

1.SIFAT MATA LELAKI : Jika mata jarang berkedip
SIKAP LELAKI : Menandakan orang itu sangat tajam pemikirannya, dan jika tak berkedip langsung bila ia bercakap, dia sangat tajam dalam sesuatu bidang, sebab konsentrasi dia sangat kuat sekali. Orang ini sangat berpotensi jadi saintis atau pakar dalam pelbagai bidang.

2.SIFAT MATA LELAKI : Jika renunganya matanya tajam macam renungan mata harimau
SIKAP LELAKI : Menandakan orang ini sangat bersungguh dalam melakukan sesuatu, dan tajam juga pemikiranya dengan syarat matanya kurang berkedip. Dan dia ada dua sifat exstrem sama ada sangat jahat atau sangat baik jika dia berpeluang berbuat demikian..

3.SIFAT MATA LELAKI : Jika mata sering berkedip seolah-olah ada habuk masuk mata
SIKAP LELAKI : menandakan orang ini kurang cerdas dari segi pemikiran dan kurang pandai dan mudah kena tipu.

4.SIFAT MATA LELAKI : Jika renungan mata yang lemah
SIKAP LELAKI : menandakan orang ini kurang tajam pemikirannya dan kurang bijak, atau dalam kata lain dia hanya berpotensi jadi watak pelakon tambahan atau watak orang kampung dalam filem Hindustan.

5.SIFAT MATA LELAKI : Jika seseorg memiliki mata yang kecil, tajam renungannya, tak berkedip, dan jika ada cahaya
SIKAP LELAKI : menandakan orang ini sangat hebat dan memiliki sifat ekstrem samada bijak dan sangat jahat atau bijak dan sangat baik serta sangat berpotensi jadi pakar, mata jenis ini ramai dimiliki oleh orang Barat.

6.SIFAT MATA LELAKI : Jika matanya renungan tak tajam tapi renunganya seolah-olah nampak sangat jauh
SIKAP LELAKI : menandakan orang ini bijak dan fikiranya adalah unik dalam berfikir dan bijak sekali dan jarang pegang watak jahat biasanya watak baik sahaja dengan syarat jangan banyak kedip. Nak tahu mata jenis ini lihat mata Dr. fazilah kamsah, Dr. Mahathir dan ramai orang Jepun memilikinya.

7.SIFAT MATA LELAKI : Jika mata besar macam mata lembu
SIKAP LELAKI : menandakan orang ini kurang bijak dan lagi teruk jika tak tajam renunganya dan tak bercahaya matanya.

8.SIFAT MATA LELAKI : Jika mata seseorang sering berkeliaran biji mata hitamnye
SIKAP LELAKI : jaga-jaga orang ini kaki belit sikit dan suka tipu dan tak bijak bahagian ilmu. Sukar dipercayai dan dibuat kawan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...