بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Thursday, 4 October 2012

i love my second assingment


 Bismillahirrahmanirrahim....
tip top tip top, rupanya dah hampir 4 bulan saya meninggalkan sesi pembelajaran untuk semester lepas. rindu pulak rasanya kenangan sem dulu. banyak assingment yang agak memeningkan kepala terutamanya method. hehe.. ni la satu-satunya gambar kenangan untuk asgment method. amboi....sempat lagi bergambar.

nampak macam budak jepun kan??
tapi takla...dia sarawakien...orang sarawak. comelkan. geram tengok. sangat-sangat gebu.
mulanya saya confius tengok budak ni. ingatkan lelaki, tapi rupanya perempuan...:)
itupun selepas wong yang bagitau yang budak ni girl. memang kami berperang mulut la pertahankan jantina budak ni. tapi last-last wong kata budak ni girl. sebabnya dia tertengok something masa mak dia nak pakaikan pampers. hehe....

rupanya saya yang salah...tapi tak apalah. yang penting dah dapat bergambar dengan adik cute miut ni. i like it..;)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...