بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Tuesday, 19 February 2013

my bestfriend "AirAsia"





Assalamualaikum semua…
Amboi, sempat lagi kelip-kelip posing dalam kapal terbang ni.
Tapi ni sebelum pramugari announce suruh tutup semua alat-alat elektronik.
So berposing la kejap dengan bestfriend, Azie.

AirAsia ni boleh dikatakan antara bestfriend kelip-kelip. Mana tak nya. Asal nak balik kelate je kene juga balik sama-sama. Memang tak boleh balik la kalau tak ada dia. Mahal ke murah ke, mesti dia jugak yang hantar kelip-kelip balik ke kampung halaman meninggalkan bumi kenyalang.

Tapi kelip-kelip dah mula rasa rindu, sebab nanti bila dah habis degree, kelip-kelip memang sangat jarang la jumpa flight jenama “Air Asia” ni. Hehe. Melainkan kalau posting kerja lagi dekat Sabah atau Sarawak. Confirm-confirm jumpa lagi. Kalau tak, “AirAsia” you are in my heart..:) 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...