بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Wednesday, 26 July 2017

Boomerang (Khalish's videos)






















Khalish morning"s task


Assalamualaikum anak ibu. Aik nape muka semacam tu? Bosan ye....:)
Tiap kali pagi anak ibu macam ni la. Kena main sorang-sorang kejap. Sebab ibu nak bersiap.
Tapi Khalish main sorang-sorang tak sampai 10 minitpun. Pastu nangis cari ibu ye.
Tapi kadang-kadang, bila mood anak ibu okay, boleh je main sorang
Hampir setengah jam jugak la. Hikhik.

Ada banyak lagi gambar Khalish kebosanan. Sempat jugak ibu snap. ;)






















Syedap jugak stokin ni. Hikhik


Monday, 24 July 2017

'You" Quotes


"you" gave me your time, the most thoughtful gift of all.

When i see "you", my heart smile.

I just want "you" to know that when i picture myself happy, 
it is with "you"

I want to be naughty with "you" for the rest of my life.


Koleksi gambar Khalish


Ni gambar yang paling ibu suka. Sebab nampak comel je anak ibu 
dongak tengok camera. Mata bulat tu tak berkelip tengok camera ibu.
Muah cikettt






Khalish main buai


Ololooo...anak ibu dah pandai main buai ye. Tapi main sekejap je la
selebihnya nak nagis. Hehe.
Geram ibu tengok. Biasanya abi yang temankan Khalish naik buai
Kali ni anak ibu kena main sorang-sorang sebab abi mandi.
(22 July 2017)


Khalish Rayyan, I LOVE YOU


Assalamualaikum anak ibu. Aik, kenapa muka semewek tu. Hikhik
Ni gambar selepas ibu ambil Khalish dari rumah umi, pengasuh anak ibu.
Khalish mengantuk ni. Sebab tu muka tak boleh nak control macho dah. 
Ibu suka anak ibu pakai baju warna ni. Sebab ni warna kegemaran ibu.


Rambut anak ibu dah mula tumbuh. Suka ibu tengok. Tapi tumbuhnya tak sekata lagi.
Sebelah tepi lebat, tapi bahagian tengah tak berapa banyak. Hihi.













Wednesday, 19 July 2017

Why Quotes


Never forget why you started.

Know everything happen for a reasons, I just wish i knew what 
the reason why.

The best proof of love is trust.

If you want to know the truth, just press play.

When the how is big enough, how will be easy.





LoVAble QuOteS


If i close my eyes tight enough, i can see and i can feel you 
in my mind.

You deserve love and you will get it.

Don't find love. Let love find you. That's why it's called falling in love.
because you don't force yourself to fall.

I can't promised to fix all your problems. But i can promise you
won't face them all alone.

If you want to be love, be lovable.


Khalish ke Taman Tasik Permaisuri, KL


Assalamualaikum anak ibu.
Pertama sekali ibu mohon maaf sebabkan ibu dan abi kerja. Kadangkala masa yang
kami luangkan untuk Khalish tak banyak. Tapi ibu nak Khalish tahu, ibu dan abi
kerja untuk besarkan Khalish. Kami mahu yang terbaik untuk Khalish.

Ahad 16/7/2017 ibu bawak Khalish ke Taman Tasik Permaisuri. Bahagianya ibu dapat bawak anak ibu jalan-jalan. Walaupun Khalish kecil lagi, ibu puas hati sebab ibu dapat tunaikan
tanggungjawab ibu iaitu meluangkan masa yang berkualiti bersama Khalish.

Ni gambar yang sempat ibu ambil untuk kenangan kita. Hikhik. 





Abi la yang sentiasa dukung Khalish. Lenguh sikitpun tak apa
asalkan dapat bawak Khalish jalan-jalan.















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...