بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Hidup tak selalunya indah, tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan
Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Tuesday, 18 September 2018

The Power of Love


Family is not an important thing, it is everything.

Having somewhere to go is home,
having someone to love is family,
having both is blessing.

No family is perfect.
We argue, we fight and we even stop talking to each other at times.
But in the end, family is family. 
The love will always be there.

Family is the anchor that holds us through life's storm.

What can you do to promote world peace?
Go home and love your family. :)






Tuesday, 4 September 2018

Khalish 1 tahun 7 bulan


Assalamualaikum anak ibu.
Wahhh, anak ibu dah masuk 1 tahun 7 bulan. Sekejap saja masa berlalu. 
Anak ibu tak perlu dah inject. Cuma kena pergi klinik untuk check berat dan tinggi.
Ni gambar ibu ambil sebelum pergi kerja. 
Setiap pagi sebelum masuk pejabat, inilah rutin ibu dan khalish. Main di taman. :)





















LANGKAWI ISLAND


Assalamualaikum anak ibu..
Khalish sihat sayang? Hari ni ibu nak share gambar ibu, abi dan Khalish ke Langkawi. Hehe.
Seronok sangat pergi sana. Kita pergi dengan kawan sekerja ibu. Khalish naik flight utk
pertama kalinya. Mula-mula ibu risau Khalish akan nangis dalam flight. But than, memang menangispun sebab tak nak pakai seat belt. Tapi Khalish sekejap je. Ibu dan abi pujuk Khalish .
Macam-macam cara. Tapi ibu tetap sayang anak ibu dan ibu doakan Khalish jadi anak yang soleh.



Ni gambar tiket flight Khalish. Untuk kenangan anak ibu, ini dia ibu kongsikan banyak lagi gambar.
Supaya Khalish dapat tahu perkembangan anak ibu semasa kecil macam mana. :)
Ibu sayang Khalish. Sangat sayang. Seandainya ibu tidak sempat menceritakan kisah Khalish semasa kecil, ibu harap gambar-gambar ini dapat menggambarkan perihal Khalish waktu kecil.




Ni pula gambar ibu selfie. ;)










































Ni pula gambar Khalish mandi di Tasik Dayang Bunting





















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...